1 / 16
文档名称:

大学英语B级试卷词汇与语法.docx

格式:docx   大小:24KB   页数:16页
下载后只包含 1 个 DOCX 格式的文档,没有任何的图纸或源代码,查看文件列表

如果您已付费下载过本站文档,您可以点这里二次下载

文档介绍:Document number:PBGCG-0857-BTDO-0089-PTT1998




大学英语B级试卷词汇与语法


词汇与语法B
1、"Let me ______ you," said my boss, "y that
答案:A
18、It is not serious illness, I guess she will _________ soon.




答案:B
19、Although they are twins, they have nothing in _________.




答案:B
20、One of his great inventions was _______ valued at the world scientific conference.




答案:D
21、During the future examinations you should avoid ________ such mistakes.

make


答案:C
22、Only those who have enough courage and determination can _______ the difficulty they meet with.




答案:C
23、- Are you going to the football game
- No. The tickets are _______ expensive for me.
much
much
too

答案:C
24、Nancy works in a shop and _______.
does Alan
Alan too does
does Alan too
Alan too does
答案:A
25、The football match had to be _________ owing to the bad weather.




答案:A
26、They have never heard any _______.
customer complaint
customer's complaints
's complaint
customers' complaints
答案:C
27、Every means _______ been tried to solve the difficult problem.




答案:B
28、He opened the letter and it contained ________.
important information
important informations
important information
important information
答案:D
29、There have been many ________ in their marriage but they still love each other.
and wrong
and forth
and downs
and left
答案:C
30、Sunglasses are used to ________ people's eyes from the light of the sun.




答案:B
31、He has ________ on his farm.
head of cattles
heads of cattles
heads of cattle
head of cattle
答案:D
32、This boy is able to repeat from memory ______ 200 short poems.
to
till
to
far
答案:A
33、Small arms _______ often carried by the soldiers.




答案:A
34、We watched the plane _________ behind the clouds.
disappearing

disappeared

答案:D
35、Modern machinery _______ been installed in this newly-built factory.




答案:A
36、When Laura finally arrived she apologized __

分享好友

预览全文

大学英语B级试卷词汇与语法.docx

上传人:秀英 8/5/2022 文件大小:24 KB

下载得到文件列表

大学英语B级试卷词汇与语法.docx

相关文档